Lokaalvoedselflevoland weer helemaal up to date


Enkele jaren geleden heeft OSA de website www.lokaalvoedselflevoland.nl gemaakt. Hierop staan producenten en verkooppunten van lokaal voedsel weergegeven. De afgelopen periode heeft er een flinke actualisatie van de website plaatsgevonden en zijn er ruim 20 nieuwe initiatieven aan toegevoegd.

Deze website laat je als consument zien wat er in Flevoland geteeld, verwerkt en verkocht wordt. En dat is best veel; momenteel staan er zo’n 100 initiatieven op de website! Je kunt hier kennismaken met de boeren en producenten en het kopen op de boerenmarkt in Almere, de Streekmarkten in Dronten en Emmeloord, via de webwinkels, boerderijwinkels en andere verkooppunten verspreid over de provincie. Iets kopen bij iemand die je kent is vertrouwd en leuk en gemakkelijk met deze website. Eén klik en de kaas heeft een gezicht gekregen.
Deze website is opgezet door een netwerk van boeren, producenten, (web)winkels en restaurants/cateringbedrijven die actief zijn in en om Flevoland. Het is hun wens om zoveel mogelijk van hun producten in de regio af te zetten. Met deze website willen ze zich bekend maken. Maar bovenal willen ze hun producten een gezicht geven; wie ze produceren en waar je het kunt kopen. Ben je producent of ketenpartij met lokale ambities, meld je aan voor deze site!